.

.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kiirettä, kiirettä ja ihania vieraita!



Tämä viikkon onkin mennyt kovan kiireen takia vauhdilla. Kuoroharkat, koupuksen synttärijuhlat päivähoidossa, leipominen sekä työt ja koulutukset plus kaikki normaalit kotihommat (joissa siippa on kyllä kiitettävästi ollut mukana) on vienyt tosi paljon aikaa tällä viikolla. Tänään kuitenkin saatiin pitää täällä meillä vieraita. Ystävät melkein naapurista saatiin vihdoinkin iltakaffille. Oma kolmivuorotyö, siipan säännöllisen epäsäännöllinen työ sekä perheen muu ohjelma pitää huolen siitä, että vapaailtoja viikossa on niin kovin vähän. Mutta siitä huolimatta oli ihanaa, että saatiin pitää ystäviä meille hetki. Maailma on taas paljon parempi paikka asua ja elää.



Sunnuntaina poikkesin hakemassa lapset viikonloppureissulta. Teimme treffit siskoni luokse, johon mummi ystävällisesti toi jälkikasvun. Siskon luota bongasin muutaman ihanuuden, jotka voisin seuraavalla kerralla "vahingossa" pakata lähtiessä mukaan!

 Tää on niin kaunis!!!

Ja tämän myötä toivotan kaikille ihanaa viikonloppua! Meillä onkin viikonloppuna tiedossa ihanaa laatuaikaa  perheen kesken! Siitä lisää ensi viikolla!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti saa iloiselle mielelle, kiitos!!!